Futbol

Futbol

El CEPremià empata davant el Manresa en un partit intrascendent (1-1)

Carles Sole

1-1 entre el Premià i el Manresa: dos equips que ja han perdut la categoria. El duel, intrascendent, va deixar ben poc futbol. El Premià ja és a 2a Catalana, i es manté tercer per la cua. La setmana vinent, Premià-Junior.
El partit entre el Premià i el Manresa, dos equips que ja són de 2a Catalana, va deixar un futbol poc vistós i amb poques ocasions. Els primers minuts van ser de domini premianenc, que trobava en Andrew el principal referent en atac. El jove jugador neo-zelandès, titular per primera vegada amb el Premià; es va mostrar incisiu en els primers minuts. Al 8′ precisament Edu Alonso no va poder aprofitar una centrada d’Andrew; el petit dels Alonso va enviar la pilota als núvols. Estava millor el Premià, i un minut més tard va estar a punt de fer el primer. Gerard va servir una falta que va pentinar Oriol d’esquena porteria i que va enviar al pal Cañadas amb un refús. Finalment, el perill es va allunyar de la porteria visitant. Pol va tenir un 1 contra 1 molt clar al 18′, però Cañadas va evitar el gol. Però en els últims minuts del primer temps, el Manresa es va connectar al matx. Al minut 25 Mario va enviar la pilota al pal amb un xut creuat molt potent; i cinc minuts més tard va ser Dani Arqués qui va desaprofitar un mà a mà amb Cuevas enviant la pilota massa elevada amb una vaselina. El gol, però, va arribar. Al minut 40, Suso va xutar des de fora l’àrea; el rebot el va aprofitar Lamin dins l’àrea petita que va afusellar Cuevas després d’un control amb el pit excel·lent. El gol semblava en fora de joc. Així es va arribar al descans, amb avantatge pels manresans.
El segon temps el va començar dominant el CEPremià. Els premianencs volien remuntar per orgull i per l’afició. Al 48′ Oriol va provar sort amb un xut des de la frontal de la gran que va sortir fregant el travesser. 7 minuts més tard, el mateix Oriol va rematar des de terra, amb el cap, una centrada de Pol Llovet. Cañadas va aturar aquesta rematada tan inversemblant. Els premianencs duien la batuta, i semblava que el Manresa en tenia suficient amb ben poc per guanyar el matx. De fet, els visitants quasi no van inquietar gens en el segon temps; el Premià va dominar clarament l’apartat ofensiu. Al 78′ Cobo va rematar amb el cap una centrada que va aturar Cañadas. Cobo havia sortit a la segona part com a home refresc, i va demostrar la seva ambició. El jove davanter premianenc va lluitar fins que va obtenir el premi desitjat. Al minut 80 Cobo li va robar la cartera a Mamadou dins l’àrea manresana, i després d’un gran retall, va centrar al primer pal una pilota que va rematar Cristóbal per fer l’1 a 1 definitiu. Empat al marcador en un partit prou igualat i en el què ningú va fer prou mèrits per sumar els tres punts. Fins al final, tots dos equips van intentar incomodar al rival sense èxit. Empat a 1 en un matx intrascendent.
Amb aquest empat el Premià es manté en 16a posició, tercer per la cua, amb un total de 29 punts. Recordem que els premianencs ja són equip matemàticament de 2a Catalana. Aquest cap de setmana vinent el conjunt de Juan Carlos Torres rebrà el Junior, cuer del grup amb 24 punts.