Futbol

Futbol

El CEPremià fa un pas enrere i cau a Tiana (1-0)

Carles Sole

Derrota per la mínima d’un Premià amb pocs arguments en atac. El Tiana no va demostrar arguments, tampoc. El gol va arribar fruit d’una errada defensiva.
El CEPremià va caure al camp del Tiana per 1 gol a 0 en un partit en el què els de Juan Carlos Torres no van portar pràcticament perill a la porteria dels locals. El Premià va tenir en molts minuts la possessió de la pilota, però sense arribar a inquietar la porteria de Dani Molia. El matx va començar amb un Premià dominador de la pilota, amb un Gerard Alonso al mig del camp, un cop més, excel·lent. Però va faltar arribada, últims metres i agressivitat de cara a porteria. El primer temps va tenir uns minuts molt pesats, sense joc continu. Tot i així, en els últims minuts del primer acte el partit es va tornar a animar i Uri Martín va tenir amb una rematada al primer pal la ocasió més clara pels de Juan Carlos Torres. Al descans, empat a 0.
A la represa el Premià va sortir amb la intenció de tornar a dominar però el joc desplegat va ser insuficient per superar el Tiana. De nou, no hi va haver ocasions, i els canvis que Torres va efectuar no van servir de gaire. Almenys, però, l’equip estava concentrat en tasques defensives. Però tot es va desmuntar en una jugada de falta de concentració al minut 65. Javi Morales va cedir una pilota a Dani Cuevas, i per manca de comunicació, cap dels dos va allunyar el perill. La confusió la va aprofitar Breme, el 9 del Tiana, per fer a porteria buida l’1 a 0. Uns instants més tard Pau encara en va tenir una de més clara, però que va acabar fora davant l’incredulitat de tothom. Al final, derrota per un Premià amb falta de “punch”. De moment el Premià és 9è amb un total de 19 punts. Ara, toca setmana de descans pel pont de desembre.