Futbol

Futbol

El CEPremià glaça Cerdanyola (0-1)

Carles Sole

3 punts més per un Premià que es troba enratxat. De nou, Pol Llovet va decidir. El matx, amb poques ocasions, va estar marcat pel fred i la neu a estones. Gerard va debutar. L’equip és 12è amb 23 punts. Ara toca esperar el Vilassar.
El CEPremià va assaltar La Bòbila, el camp del Cerdanyola, i va esgarrapar 3 punts que li permeten seguir fora del descens i deixar-lo a 4 punts. El partit va estar molt marcat pel fred, la pluja suau però insistent i fins i tot la neu. Els primers 45 minuts van ser de domini dels locals, però un domini que només es va traduir en possessió. Les arribades no van ser precisament la salsa d’un primer temps més aviat gris. El joc, condicionat per les condicions climatològiques, va ser gris i barroer, amb molt de físic per ambdues parts. Només Lalo va posar una mica de perill a la porteria local amb una rematada de cap al minut 3. La resta de primera part va ser un constant anar i tornar, amb més protagonisme del Cerdanyola; però, com hem dit, sense arribar a trepitjar àrea contrària. Casto va tenir la oportunitat de rematar amb una volea una molt bona centrada, però la pilota va escapar-se als núvols. Els locals van reclamar un penal inexistent per unes mans d’Edgar a la sortida d’un còrner, però l’àrbitre, amb bon criteri, no va xiular res. Pràcticament sense ocasions ni perill a les àrees, es va arribar al descans.
A la segona meitat, Juan García i Gerard Alonso van começar d’inici per a donar més sentit al mig del camp premianenc. El debut de Gerard va ser il·lusionant ja que va deixar mostres de la seva gran qualitat, i permeten a l’afició premianenca somniar amb un mig del camp molt potent. Just començar el segon temps, Chica va poder avançar els seus en un 1 contra 1 que va tenir amb el porter premianenc, però Pablo Doñate, una altra setmana excels, va evitar el gol. A partir de llavors, el Premià va intentar arribar amb més criteri. Juan García posava ordre i Gerard Alonso posava toc. Com sempre, Lalo es feia un fart de recuperar pilotes; i la línia defensiva, amb Litus i Adolfo com a principals referents, va brillar una setmana més. I aleshores va aparèixer el protagonista de les últimes setmanes, el pitxitxi de l’equip. Pol Llovet va endur-se la pilota amb més coratge que una altra cosa per liderar un atac que va acabar en gol. Pol va aturar-se a la frontal de l’àrea local i va connectar un xut que, si bé Coca va tocar, va acabar al fons de la xarxa del Cerdanyola.  Minut 60 i el Premià manava a La Bòbila. El fred seguia com a convidat, i la pluja i la neu també van fer acte de presència en el segon temps. Al minut 79′, Mellado va rematar amb el cap una centrada que va sortir fora per ben poc. El Premià es defensava amb ungles i dents, però mantenint la compostura i sense mostrar senyals de debilitat. Al minut 90, Lalo va poder fer al 0 a 2 amb un xut llunyà molt ajustat al pal que va aturar Coca. Al final, el marcador no es va moure i el Premià va sumar 3 punts molt importants que segueixen confirmant la línia ascendent de l’equip.
Amb aquesta victòria en un camp tan complicat com el del Cerdanyola, el conjunt de Juan Carlos Torres se situa en la 12a posició de la taula amb 23 punts, i deixa el descens a 4 punts. Aquest diumenge vinent, el Premià rep a casa el Vilassar en el derbi maresmenc de la 1a Catalana. El vilassar és 4t a la taula amb 32 punts.