Futbol

Futbol

El CEPremià manté la sequera golejadora i cau davant el San Cristóbal (0-2)

Carles Sole

Nova derrota del CE Premià, que ja en suma 3 de seguides. Els golejadors del San Cristóbal, 2 ex Premià: Charly i Kevin. De nou, preocupant la falta de gol: 1 gol en els últims 6 partits. El Premià torna al descens: és 15è amb 23 punts. L’equip es desplaça dissabte vinent al camp del Farners (8è amb 31 punts).

El Premià manté el seu “via crucis” particular amb el gol, i aquest passat cap de setmana va completar 12è partit sense veure porteria. Els premianencs van perdre per 0-2 davant el San Cristóbal i ja acumulen una ratxa d’un gol en els últims 6 partits. El matx va començar molt atractiu, amb alternatives per ambdós conjunts. El San Cristóbal, que va sortir amb una tripleta atacant amb 3 ex jugadors del Premià (Chema, Kevin i Charly) va avisar ben aviat amb una transició ràpida culminada amb un xut de Chema que va acabar fora (11′). No hi havia un dominador clar del partit, però era el San Cristóbal qui arribava amb més perill. Xavi Rovira va provar sort amb un xut des de fora l’àrea a la mitja hora de joc, però va acabar fora. 5 minuts més tard, va ser Charly qui va posar l’1 a 0 al marcador. Una bona passada de Chema va permetre a Charly encarar en 1 contra 1 Pablo Doñate, i el davanter egarenc no dubtar en superar per dalt el porter maresmenc amb una vaselina. 1 minut més tard Chema va poder fer el segon amb un xut des de dins l’àrea que va acabar fora. El gol dels visitants va actuar com a revulsiu en els homes de Juan Carlos Torres, que es van posar les piles just abans del descans. Va ser en aquests minuts quan Pol Llovet va gaudir de la ocasió més clara pel Premià: el davanter va recuperar una pilota i en un mà a mà amb Moreno, va escollir equivocadament al retallar al porter del San Cristóbal; la ocasió va quedar en no res (38′). De nou, l’ansietat s’apoderava d’un Premià incapaç de marcar i que cada vegada veu la porteria més petita. Amb el 0-1 es va arribar al descans.
Després del pas per vestidors, el partit va tornar-se més intrèpid i atractiu. El San Cistóbal va comandar el ritme del matx. Tot i que Xavi Rovira va intentar-ho amb un xut de falta que va aturar Moreno al minut 56, va ser l’equip visitant qui va tenir les ocasions més clares. Al 58′, Charly va poder fer el 0 a 2 amb una rematada a boca de porteria que finalment va enviar als núvols. Al 61, Pol Llovet no va poder aprofitar una centrada de Gerard amb una rematada que va acabar fora. Al mateix minut, Chema va poder fer el segon en un mà a mà amb Pablo Doñate que el porter va evitar amb solvència. Els premianencs defensaven com podien les arribades dels de Dani Andreu, però de nou l’ansietat per marcar va evitar que el conjunt de Juan Carlos Torres pogués pensar amb claredat. El matx va embogir amb un Premià buscant l’empat, però va ser llavors quan Kevin Sorbas va assestar el cop definitiu a un Premià que es va enfonsar amb el segon gol. Un rebot va acabar als peus de Kevin a la contra, i Kevin, veient Pablo avançat, va tocar subtilment la pilota de manera que amb una preciosa vaselina va entrar dins la porteria premianenc (68′). Aquesta va ser la sentència d’un partit més obert a la segona part però dominat pel San Cristóbal al segon temps. I de nou, la manca de gol del Premià va ser la protagonista de la jornada.
Amb aquesta derrota, el CEPremià se situa en zona de descens en 15a posició amb 23 punts. Els premianencs necessiten recuperar-se mentalment, i sobretot necessiten marcar gols. L’equip de Juan Carlos es desplaça la setmana vinent al camp del Farners, en un partit que es jugarà dissabte a les 16h. El Farners és 8è amb 31 punts.