El CEPremià no passa de l'empat amb l'Avià (0-0)

La taula rodona 2012.01.30
Descarregar
Planetari 2012.01.30
Descarregar
Repartiment de punts en un partit amb poc futbol. Poques ocasions en un matx sense dominador clar. Pablo Doñate va fer un gran partit sota pals. L’Avià va quedar amb 10 homes a falta de 5 minuts. La setmana vinent, visita a Cerdanyola.
El partit entre el CEPremià i l’Avià no va deixar gaire detalls futbolístics destacables. Tots dos equips s’haurien pogut apuntar un triomf que al final no va ser de ningú. El primer temps, sense pràcticament ocasions, va marcar un partit físic i dur. La falta de precisió dels premianencs va ser clau per entendre la falta d’ocasions dels de Juan Carlos Torres. Soler va ser un avís per part de l’Avià amb un xut des de dins l’àrea que va sortir fora (4′). Al 13′, era Sucías qui enviava fora una falta. Al minut 21, de nou va avisar l’Avià en la ocasió més clara del primer temps. Noguera va conduir la pilota fins la frontal de la gran en una gran jugada individual, i allà va connectar un xut que va salvar Pablo Doñate amb la punta dels guants. Lalo va provar-ho tímidament amb un xut llunyà al 34, en la única arribada clara del Premià. Miki López encara ho va intentar al 43′ amb un xut des de la frontal de la gran que va sortir fregant el pal. Al descans, empat sense gols i un joc molt poc vistós i sense ocasions.
Al segon temps, el partit va agafar una mica més de color. Al minut 48, Edgar va tenir una gran oportunitat amb un xut llunyà des de la zona de 3/4 de camp ofensiu; un xut que Dani va enviar fora amb molt d’esforç. Litus va estar a punt de marcar-se en pròpia porta al 70′, jugada que va acabar en ensurt. Al minut 78 va arribar la ocasió més clara pel CEPremià. Una gran contra liderada per Demba va acabar als peus de Marco, que pràcticament sol a porteria buida, va enviar la pilota als núvols. Els premianencs posaven setge a la porteria visitant, però l’esforç va ser infructuós. A 5 minuts pel final, Viladomat va veure la targeta vermella directa per un cop de colze en un xoc. Tot i la superioritat, es va mantenir la falta d’idees en atac pels maresmencs. L’Avià va poder fer el 0 a 1 amb  una rematada de cap de Noguera al segon pal, una rematada que Pablo Doñate, una setmana més excel·lent, va aturar. Al final, repartiment de punts en un partit força gris però molt bregat.
Amb el punt sumat davant l’Avià el conjunt de Juan Carlos Torres cau un lloc a la classificació, i se situa al límit de la zona tranquil·la de la taula; en 14a posició amb 20 punts (a 2 del descens). El cap de setmana vinent el CEPremià visita el camp del Cerdanyola, 4t classificat amb 31 punts.