Futbol

Futbol

El CEPremià no pot amb el Lloret i es complica encara més la permanència (2-1)

Carles Sole

Derrota per 2 a 1 davant un Lloret que va jugar quasi 20 minuts amb 1 home menys. Els golejadors: Ivi i Alex Bertran pels locals; Julio pels visitants. El Premià es complica encara més la permanència.
El CEPremià va tornar a perdre i es complica més la salvació. Els premianencs no van poder amb un Lloret que en va tenir prou amb marcar dos gols en 20 minuts i mantenir-se ordenat la resta de partit. El matx va començar força tranquil, pràcticament sense arribades per part de cap dels dos equips. El Premià va presentar dues novetats significatives: la primera, Dani Cuevas a la porteria; la segona, la no inclusió de Pol Llovet en l’11 inicial. Els primers minuts van ser de reconeixement fins que el Lloret va assestar el primer cop. Una transició ofensiva va acabar amb una centrada d’Alex Bertran que Ivi es va encarregar de rematar al segon pal; acció que va significar l’1 a 0 tot just al minut 9. El Premià encara no s’havia recompost quan va veure de nou el perill. 2 minuts després Kutxo va enviar al pal una pilota que va acabar fora. El joc es va estabilitzar, i el Premià va intentar fer el seu joc. Al minut 21, però, va arribar el segon cop d’un Lloret que no va perdonar quasi res. Bader va enviar una centrada potentíssima al segon pal que va rematar de cap Alex Bertran per establir el 2 a 0. Va ser una jugada espectacular i  molt vistosa. Amb aquesta renda, el Lloret es va limitar a aguantar el partit. Al 24, Lalo va servir una falta enverinada que Prado va enviar fora per ben poc.Al 25′, Julio va retallar distàncies amb una rematada de cap fruit d’una jugada d’estratègia. El juvenil Oriol, que repetia com a titular, va assistir Julio. Els minuts van anar passant sense aproximacions, fins que al 40 Lalo va rematar una pilota amb el cap que va sortir fregant el pal i que hagués pogut convertir-se en el 2 a 2. Kutxo va provar sort amb una rematada de cap al 46′ que va sortir fregant el pal; i un minut més tard el Premià va reclamar penal per unes mans dins l’àrea lloretenca. Al descans, però, es va arribar amb el 2 a 1 que ja seria definitiu.
El pas per vestidors no va canviar massa el panorama: el Premià ho intentava sense massa convenciment, i no podia amb un Lloret que simplement sabia jugar amb el marcador a favor. Al 62′, Sergi va tenir una gran oportunitat de sentenciar amb una rematada de cap que Cuevas es va encarregar (no sense esforç) d’enviar fora. El Lloret no tenia por d’anar endavant, i el Premià ho volia provar però no trobava el camí. Juan Carlos Torres no encertava a trobar la fórmula en atac que permetés a l’equip definir en els últims metres. Al 68′, Ribas va plantar-se sol davant Cuevas, i el porter premianenc, en una gran acció, va sortir victoriós del mà a mà. En el tram final del partit, el Premià no va intentar empatar amb massa convicció. Ni tan sols quan el Lloret es va quedar amb 10 homes, per l’expulsió de Cuervas per una agressió a Litus. Cuervas va ser expulsat amb una targeta vermella directa. Els homes de refresc al davant (molts: Pol, Demba, Cobo, Dani, Tamudo) no trobaven la manera de solidificar les arribades. Al 90′ Demba va provar sort amb un xut llunyà molt ben col·locat, però malauradament, el xut el va aturar Prado. Al minut 93 va ser Adolfo qui ho va intentar amb un xut des de la zona dels tres quarts, però de nou Prado va avortar l’acció del defensor premianenc. Al final, un marcador que no es va moure i que amb el 2 a 1 deixava els 3 punts a Lloret.
Nova derrota per un Premià que a falta de 5 partits es complica encara més la salvació. Els premianencs es mantenen en descens amb un total de 28 punts, a l’espera de veure la resta de resultats. Diumenge vinent el Premià rep la visita del Guíxols, 9è classificat amb 37 punts i amb la baixa segura de Gerard Alonso per sanció.