Futbol

Futbol

El CEPremià suma un punt en un partit boig davant la Gramenet (2-2)

Carles Sole

El Premià va empatar en un partit boig que tenia molt de cara a la primera part. L’expulsió de Lalo (45′) va marcar el partit. Els gols, de Julio i Gerard pel CEP, i de Vidal i Hospital per la Grama. L’equip segueix en descens (24) i visita diumenge vinent Peralada.
El CEPremià va sumar un empat després de 4 derrotes consecutives en un partit esbojarrat que no es va decidir fins els últims minuts. El primer temps el va dominar un Premià que va sortir molt entonat tot i que els primers 45 minuts van ser prou oberts. Al minut 13 Raül va avisar per als visitants a l’enviar una pilota al pal amb un xut directe des del córner. Però el conjunt de Juan Carlos Torres també va voler dir la seva, i en la primera ocasió que va tenir, va marcar el primer gol. Gerard Alonso va picar una falta que va pentinar Julio amb el cap per fer l’1 a 0 (16′). El gol va donar ales a un Premià que tenia en Pablo Doñate un candau a la porteria: al minut 18 va refusar amb els punys un gran xut de Raül. Al 25′, Nil va rematar dins l’àrea amb molt poc angle en una ocasió que va acabar fora. El matx estava molt obert i oferia alternatives, tot i que els premianencs eren els que portaven la batutat. Al minut 31 Antonio va obligar de nou a Pablo a refusar la pilota amb els punys després d’un gran servei de falta. Dos minuts més tard, Borja Camacho va rematar de xilena un córner que finalment no va entrar. Cobo i Pol Llovet comandaven les accions en atac, i Nil Peñate els secundava molt bé. Cobo va demostrar, amb un primer temps brillant, que té un lloc com a titular en aquest equip. El mateix Sergio Cobo va poder fer el segon amb un xut potentíssim des del balcó de l’àrea que va treure Pol amb molt esforç. I va ser llavors quan el Premià, de nou, va veure com les coses se li complicaven de valent. Lalo, que en els primers minuts havia vist una targeta groga, tocava al centre del camp la pilota amb les mans al minut 45. L’àrbitre no va dubtar a ensenyar-li la segona groga i deixar el Premià amb 10 homes. 1-0 al descans però amb 45 minuts encara per disputar i amb inferioritat numèrica. Tocava patir per enèsima vegada.
El segon temps va ser també molt obert, amb alternatives per ambdues bandes, tot i que la Grama va ser qui va portar el pes del matx. Al 64′ Hospital va tenir un 1 contra 1 davant Pablo que el porter premianenc va saber solucionar in extremis. L’empat el va fer, al minut 67, Vidal. Després d’una gran jugada col·lectiva de la Grama, el davanter visitant (entrat al segon temps) va quedar-se sol al segon pal i, amb un xut creuat, va superar Pablo. L’1 a 2 no es va fer esperar, i és que 3 minuts més tard Hospital va resoldre amb solvència un mà a mà amb Pablo per posar els de Carlos Gimeno per davant al marcador. La Grama gaudia de les oportunitats més clares, però el rigor defensiu del Premià i la gran actuació de Pablo van aigualir una vegada i una altra les arribades dels colomencs. Denís va provar sort amb un xut des de la mitja lluna al 74, en una ocasió que Pablo va tornar a avortar. Gerard Alonso, que també va disputar un gran partit, va tenir al minut 78 la oportunitat d’empatar, una oportunitat que no va desaprofitar. Una gran passada d’Alberto va habilitar davant la porteria Gerard, que si bé en la primera rematada no va marcar, va aprofitar el refús de Pol per establir l’empat. Gran gol de Gerard, un gol que demostrava molt de cor. El Municipal es va animar, i el partit va embogir. Hauria pogut caure de qualsevol dels dos bàndols, però al final el marcador no es va moure. Hospital encara va tenir temps de posar a provar Pablo en un altre mà a mà, però una mà prodigiosa del porter premianenc va evitar el gol visitant (83′). Al final, empat a 2 en un partit marcat per la bogeria final.
Amb aquest empat el Premià trenca la ratxa de derrotes que acumulava fins ara (de 4 en total). Un punt que no permet el Premià sortir del descens, ja que, encara amb 24 punts, aspira a atrapar el Guíxols (27 punts) a la zona tranquil·la. Aquest cap de setmana vinent els de Juan Carlos Torres visiten el Peralada, rival directe en la pugna per sortir del descens. Els premianencs no podran comptar amb Bellido (lesió) i Lalo (per sanció).