Futbol

Futbol

El CEPremià suma un punt psicològic davant el Mollet (0-0)

Carles Sole

Partit dur i treballat del Premià. L’equip va demostrar tenir actitud i la salvació com a objectiu. Pablo i Edu Alonso, claus. El Mollet va tenir ocasions per guanyar, però no va estar encertat. El Premià necessita seguir sumant per sortir del descens. Aquesta setmana s’atura la lliga.
El Club Esportiu Premià va aconseguir un empat en un partit molt físic davant el Mollet. El punt és psicològic, ja que l’equip es va retrobar amb la seva cara bona i va demostrar l’ambició suficient com per salvar la categoria. Els molletans, però, no ho van posar fàcil. Només 30 segons després del xiulet inicial, Pablo va haver de salvar un mà a mà amb Bauli. Però aquest avís va servir al Premià per despertar, i liderats per un gran i intens Edu Alonso, l’equip va dominar en molts moments i va plantar cara a un Mollet que té una davantera amb molta pólvora. Vicente va provar sort amb un xut llunyà al minut 2 que va acabar fora. El partit anava pujant gradualment d’intensitat, i Brian va tornar a posar a prova Pablo al minut 15, amb un xut que el porter va refusar. El rebot va provocar una altra ocasió que el Mollet no va saber aprofitar. El pes del matx estava molt repartit, tot i que el Premià aconseguia arribar a l’àrea rival però sense definir. El Mollet, en canvi, trenava contres molt ràpides; i al primer temps l’equip visitant hauria pogut marcar un parell de gols. Al 25′ Silver primer, i Kañi després, van rematar de manera que la pilota es va passejar dues vegades per davant la porteria premianenca. La més clara pels d’Albert Garcia, però, va arribar superada la mitja hora de joc. Un xut de Brian que va topar amb el pal, el va aprofitar Kañi per rematar en segona instància (36′). Per sort, però, la pilota acabava fora. Els últims minuts del primer temps van ser s’assetjament per part del Mollet, davant un Premià va saber defensar-se amb l’alternativa de Vicente com a lateral dret.
Després del pas per vestidors el matx va guanyar en intensitat però va perdre en ocasions de gol. El partit es va obrir, i tots dos equips van anar a per la victòria. El treball incansable de Cobo i Pol Llovet va permetre al conjunt de Juan Carlos Torres apujar una marxa el ritme del partit. Malauradament, però, la manca de definició va tornar a estar present en un equip que, malgrat això, va construir millor i va demostrar moltes ganes. Al 55′ Cobo va rematar al primer pal una centrada que va acabar als núvols. El matx s’anava fent intens i físic, i l’entrada del debutant Tamudo al minut 61 va donar aire al Premià. Tamudo va oxigenar l’atac i en el seu primer partit amb la samarreta premianenca va oferir una bona impressió amb un bon criteri en atac. Al minut 72 va ser Bauli qui va tenir la ocasió més clara del partit. Una contra molt ben executada pels molletans va acabar als peus d’un Bauli que, sol a porteria buida, va rematar fora. El  duel oferia poques ocasions clares, tot i que els dos equips van provar totes les fórmules per marcar. A falta de 5 minuts pel final, un servei de falta de Riki va estar a punt de suposar el 0 a 1, una acció que Pablo, de nou, es va encarregar d’avortar. Com a nota negativa, cal destacar la lesió de David Calvo, que al final del partit va haver de ser substituït pel que va semblar una lesió muscular. Al final, repartiment de punts en un partit intens que ha de donar ànims i coratge al Premià per remuntar la situació i per veure que l’equip és capaç de jugar bé a futbol.
Amb aquest empat, el Premià acumula un total de 25 punts tot i que encara té a certa distància la salvació. Aquest cap de setmana la lliga s’atura per setmana santa. Els homes de Juan Carlos Torres aprofitaran per recuperar forces i preparar la propera cita, que serà a Terrassa, al camp del San Lorenzo; un rival directe.