Futbol

Futbol

El CEPremià supera el Junior en un partit sense tensió (4-2)

Carles Sole

Victòria en l’últim partit a casa a 1a Catalana. Gran partit de Cobo i de Pol. El Premià va dominar durant tot el matx, però es va adormir en els últims minuts. El cap de setmana vinent, últim partit a Figueres.
El CEPremià va superar el Junior amb facilitat en un partit de 2a Catalana. Tots dos equips, ja descendits des de fa setmanes, van disputar un partit amb poca tensió. Els premianencs van dominar des d’un bon principi. Pau va avisar pels visitants amb un xut llunyà al minut 6, però al 13′ va respondre Xavi Rovira enviant un servei de falta al pal. En un primer temps amb poques ocasions, el conjunt entrenat per Juan Carlos Torres va ser qui va portar el pes del joc. I al 31′ Pol va obrir la llauna. Cobo va cedir una gran pilota entre línies a un Pol Llovet que, per fi després de moltes setmanes, va batre el porter rival en un mà a mà. Al descans, victòria merescuda dels maresmencs, que no trobaven oposició en un Junior voluntariós però amb poca qualitat.
El segon temps va seguir la mateixa tònica: domini dels locals. Al minut 52 Cobo va ampliar la diferència en el marcador aprofitant una gran passada de Gerard Alonso per creuar un xut que Ortega no va poder aturar. Al 61′ Jordi Sánchez va rematar dins l’àrea una pilota que Pablo Doñate va allunyar. Els minuts passaven i el Premià seguia dominant i fins i tot agradant-se en algunes jugades. I al 68 els de Torres van sentenciar el partit. Va ser Pol qui va posar la punta de la bota en una passada llarga de Rovira per superar Ortega i posar el 3 a 0. 2 minuts després, Marco va fer el 4-0 amb un cacau imparable des de fora l’àrea; amb una sentida dedicació a Juan Carlos Torres. El Premià es va adormir als últims minuts fruit de l’avantatge al marcador. Ivan va avisar al 76′ en un 1 contra 1 que va acabar fora. Però el Junior ho seguia intentant i al final va obtenir el premi en forma de dos gols: al 87′, Sors va servir una falta des del límit de l’àrea que va rebotar en Pablo i va acabar entrant; i al 90′ Moha va transformar un penal que Pablo havia comès sobre Jordi Sánchez.
Al final, 4-2 en un partit sense trascendència per cap dels 2 equips i que els manté en la mateixa posició. Per al Premià, és un triomf que li permet tancar així la temporada amb una victòria a casa, en l’últim partit del club a la 1a Catalana. La setmana vinent, els maresmencs visiten Figueres (líder i equip de 3a divisió) en l’últim partit de la temporada. Torres no comptarà amb Pablo, Litus ni Rovira, tots tres sancionats.