Carles Sole

6 de maig de 2012

Futbol

Futbol

El CEPremià toca fons davant el Guíxols i haurà d'esperar un miracle per salvar la categoria

Carles Sole

Nova derrota pel CEPremià per 1 a 3 davant el Guíxols. Els premianencs no van inquietar un Guíxols que va encarrilar el matx en 20 minuts. Els premianencs es troben a 7 punts de la salvació. Propera parada: Ripollet.
El Premià no va poder davant un Guíxols que ben aviat va ser capaç d’encarrilar el partit. Els primers compassos de partit van ser d’igualtat, amb una ocasió poc destacada per a cada equip. Tamudo i Pol Llovet connectaven en atac, i res feia presagiar que els visitants trencarien el partit en només 20 minuts. Peque, ex jugador del Premià, va obrir la llauna al minut 8 amb un mà a mà amb Cuevas després d’un córner favorable als de Juan Carlos Torres. El Guíxols s’anava trobant més còmode sobre el terreny de joc, i el Premià no semblava portar un rumb massa clar. I al minut 19 va arribar el segon. Nierga, amb un golàs, es va encarregar de posar més distància al marcador. El jugador del Guíxols va connectar una volea des de ben bé 30 metres que va sorprendre Cuevas. Amb el 0 a 2, el Premià es va enfonsar. Passada la mitja hora de joc els locals van aixecar una mica el cap i van ser capaços de trepitjar l’àrea rival, però ja és habitual aquesta temporada, sense perill. Al 43′, Pol Llovet va tenir una ocasió clara per retallar distàncies: el jove davanter premianenc va rematar una centrada d’Edgar al segon pal que va sortir fregant el travesser. 2 minuts després, Medina va poder fer el tercer pel Guíxols en una contra liderada per ell mateix i que va acabar amb un xut des de la frontal de la gran; un xut que va sortir desviat. El Premià va retallar distàncies gràcies a un gran servei de falta executat per Xavi Rovira, que amb la seva cama esquerra, va superar el porter visitant (47′). Al descans, doncs, es va arribar amb 1 a 2.
Juan Carlos Torres va voler moure fitxa ràpidament i va donar entrada a Andrew i a Edu Alonso per donar un altre aire al Premià. Però els primers instants d’aquesta segona part van mostrar un Premià inofensiu abusant de la pilotada llarga i un Guíxols molt còmode en defensa i que podia fer mal a la contra. Al 49′, Pau Sala va rematar una centrada fruit d’una gran jugada col·lectiva. El xut, però, va sortir fora. La sentència va arribar al 65′, amb un gol obra de Pau Sala. El jugador del Guíxols, un dels més destacats del matx, va recuperar una pilota a mig camp i es va plantar al cor de l’àrea per acabar superant Cuevas amb un xut ajustat a l’escaire.  El Premià, ara sí, va quedar molt tocat. Malgrat els canvis que va proposar Juan Carlos Torres, el joc dels maresmencs no va canviar massa. Al minut 78 Lalo va xutar un lliure indirecte dins l’àrea fruit d’una acció perillosa de Pedregosa. El xut, però, va acabar a la tanca; i el rebot no el va poder aprofitar Cobo. Ja a les acaballes, Chicho va enviar una pilota al pal aprofitant una centrada d’una falta. El pal, primer i Cuevas després, van evitar que el Guíxols fes el quart. El Premià, poc atent defensivament, hauria pogut pagar cares aquestes accions de passivitat. Al 91′, Lalo va provar un xut dins l’àrea amb la cama esquerra, però Carlos va enviar la pilota a córner. Al final, resultat d’1 a 3 en un partit en el què el Guíxols en va ser just vencedor. El Premià va concedir massa oportunitats al rival, i de nou, no va arribar amb perill a la porteria contrària.
Amb aquesta derrota, el Premià encara es complica més la permanència. Els premianencs segueixen 16ens amb 28 punts, però ja es troben a 7 de la salvació a falta de 4 jornades. Els de Juan Carlos Torres, doncs, que ho tenen complicat i que han de fer molt bé les coses en aquestes últimes 4 finals per no perdre la categoria. El diumenge vinent, el Premià visita Ripollet a les 12h, un Ripollet que és 12è amb 38 punts.