Futbol

Futbol

El CEPremià tomba el San Lorenzo i retalla dos punts (1-2)

Carles Sole

Victòria agònica del CEPremià davant un rival directe com el San Lorenzo per 1 a 2. Partit gris, amb nerviosisme i amb poques ocasions de gol. Vicente i Cristóbal van marcar pels visitants, Cuadras pels egarencs. El Premià segueix 16è però a 4 punts de la salvació. Aquest diumenge rep la visita del Montcada.
Després de 7 partits sense sumar els 3 punts, el CEPremià torna a somriure. L’equip premianenc es va endur els 3 punts de Terrassa, del camp del San Lorenzo, amb molt de patiment. El partit va ser més aviat gris i travat, i no va deixar massa ocasions. El primer temps va oferir ben poques oportunitats de gol. Tots dos equips tenien la necessitat de guanyar i el nerviosisme es va apoderar dels 22 jugadors. Imprecisions, faltes, refusos llargs… aquests són alguns dels ingredients d’un primer temps que en tot moment va ser intens i dur. Als primers minuts de partit Imanol va tenir l’oportunitat d’avançar els locals amb una rematada de cap que va sortir fregant el pal de la porteria de Pablo Doñate. A l’altra banda, al Premià li costava trobar forats per superar la defensa els egarencs, i la millor ocasió va ser un xut de Gerard Alonso després d’una paret amb Pol Llovet, un xut que va aturar Oscar. Al minut 28 un dels defensors del San Lorenzo va cometre penal sobre Pol Llovet, que dins l’àrea va fer-se lloc per mirar de rebre però que va ser desplaçat. El penal, el va xutar Vicente, i el va convertir per establir el 0 a 1. Però va durar poc l’alegria premianenca, ja que un minut més tard, l’equip de Juan Carlos Torres va cometre una falta al límit de l’àrea que els locals no van desaprofitar. En aquest cas, va ser un ex premianenc, Albert Cuadras, qui es va encarregar de marcar mitjançant un servei de falta que, molt ajustat al pal, va descol·locar completament Pablo Doñate (29′). S’igualava el marcador i de nou la manca d’ocasions dominava fins el descans.
Després del pas pels vestidors, el matx va continuar amb la mateixa tònica. Tots dos equips mostraven la seva por a perdre el partit, i això conduïa a certes imprecisions. L’entrada del juvenil del Premià Oriol va donar alè a l’atac premianenc. Oriol, fent gala d’habilitat i contundència en el joc aeri, i amb atreviment va fer reviscolar el conjunt entrenat per Juan Carlos Torres. La falta d’arribada seguia present en tots dos bàndols, fins que al minut 78 el San Lorenzo va tenir dues oportunitats molt clares. Dos xuts consecutius a boca de porteria els va refusar Pablo Doñate, que amb aquestes dues aturades va tornar a ser providencial. I en aquell moment va tornar a aparèixer Pol Llovet. 3 minuts més tard, el jove davanter premianenc va ser capaç d’escapar a la pressió de dos homes, remuntar la línia de fons i enviar una centrada al segon pal perquè Cristóbal fes el segon gol del Premià (81′). Mèrit també en la rematada de Cristóbal, que va saltar molt amunt, entre dos contrincants, per establir l’1  a 2 definitiu. La celebració en el gol dels premianencs ho deia tot: els nervis a flor de pell van convertir-se en un torrent d’alegria i de joia. Però la feina encara no estava acabada. En els últims minuts, els premianencs van administrar l’avantatge sense especular i van sumar, per fi, una victòria.
Amb aquest triomf davant el San Lorenzo, el Premià suma 3 punts més i ja n’acumula 28. Després de 27 jornades, els premianencs segueixen en zona de descens, concretament ocupen la 16a plaça. Tot i això, han retallat dos punts als rivals directes, i ja se situen a 4 de la salvació. Amb el calendari a favor, el Club Esportiu Premià espera seguir sumant per sortir de la zona de descens. El diumenge vinent, l’equip rebrà la visita del Montcada, 11è classificat amb 34 punts.