El Club Nàutic celebrarà eleccions de junta el 9 de juliol

Cartells electorals de les dues candidatures que es presenten

El Club Nàutic Premià celebrarà eleccions el proper 9 de juliol. La dimissió de l’anterior president Joan Miquel Gisbert i el descontent d’un grup de socis han propiciat aquesta convocatòria. Una de les dues candidatures que es presenten està encapçalada pel fins ara president en funcions, Bienvenido Aguado. D’altra banda, socis del Club Esportiu Premià volen presentar una moció de censura contra el president Miguel Ángel Verdejo.     

Un dels clubs esportius amb més massa social de la ciutat tindrà una Festa Major peculiar: celebrarà eleccions. El dissabte 9 de juliol tindran lloc les eleccions al Club Nàutic. La dimissió per motius personals del president del club Joan Miquel Gisbert i l’aparició d’un grup de socis descontent per la gestió de l’anterior junta són els dos fets que han propiciat la convocatòria.

Des del Premià Notícies hem parlat amb el portaveu d’una de les dues candidatures que es presenten a les eleccions, el fins ara vicepresident esportiu del club Antoni Gallart. Gallart forma part de la candidatura encapçalada per Bienvenido Aguado, el qui ha estat president en funcions des de la dimissió de Gisbert. Segons Gallart, la seva és una candidatura continuïsta però amb forces renovades per a afrontar els nous reptes del club.

A més d’aquests objectius, Gallart també entén que solucionar la divisió social al club serà una de les prioritats que el nou president es trobarà sobre la taula. Com és lògic, Gallart considera que Bienvenido Aguado és el candidat més adient per a aquesta fi.

El dia 9, per tant, els vora de tres-cents trenta socis del Club Nàutic estan cridats a les urnes per decidir la junta que dirigirà el club durant els propers sis anys. En properes edicions del Premià Notícies parlarem amb representants de l’altra candidatura.

I d’un grup de socis a un altre: membres del Club Esportiu Premià han plantejat tirar endavant una moció de censura contra el president Miguel Ángel Verdejo. Més informació, aquest vespre a dos quarts de vuit, amb l’Enric Sánchez i el “Planetari”.

Be the first to comment on "El Club Nàutic celebrarà eleccions de junta el 9 de juliol"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »