Waterpolo

El CN Premià confirma el descens al perdre a Sallent

Carles Sole

Planetari dijous 14 d’abril

Derrota del CN Premià a Sallent per 8 a 6, derrota que fa perdre matemàticament la categoria al conjunt premianenc. El Premià va tenir un mal inici que va arrossegar fins al final del matx. Li queden 2 partits per disputar-se, i aquest dissabte visita el Dos Hermanas, el líder.

Després d’unes quantes setmanes jugant amb el descens, s’ha confirmat. A falta de 3 jornades per acabar la competició el Premià s’acomiada de la 2a divisió estatal masculina. L’any vinent, l’equip entrenat per Joan Colomer disputarà la 3a Nacional. Aquesta notícia es va confirmar aquest passat cap de setmana, després que el Premià perdés per un ajustat 8 a 6 a la piscina d’un rival directe, el Sallent. L’equip premianenc no va poder amb un equip que va aconseguir en els primers minuts un parcial de 4-1. Els de Joan Colomer es van refer, i van arribar a situar l’electrònic amb 7-6 a falta de pocs minuts, però ja no van ser a temps de capgirar el resultat.

Nova derrota per un Premià que ha patit molt aquest curs a la 2a divisió estatal masculina. 12 punts que es tradueixen en un total de 4 victòries en 18 partits disputats. L’equip de Joan Colomer, doncs, diu adéu a la categoria i l’any vinent haurà de jugar la 3a Nacional. Queden 3 jornades per disputar-se, i al Premià li queda visitar Sevilla i Tenerife, a més d’una jornada de descans entremig. Els premianencs són cuers amb 12 punts, i aquest cap de setmana visiten la piscina del líder, el Dos Hermanas, a Sevilla.  Els sevillans sumen 39 punts en 18 jornades.