Waterpolo

El CN Premià perd contra l'Universitat Autònoma i segueix en descens

Carles Sole

Planetari dimecres 30 de març

Nova derrota pels de Joan Colomer a la piscina de l’Universitat Autònoma (10-8). Els premianencs van acusar un mal inici, i tot i equiparar forces a còpia de minuts, els locals van jugar bé els últims minuts. Els premianencs segueixen en descens, ja que són 9ns amb 12 punts a la 2a estatal masculina. Aquest cap de setmana l’equip rep el Rubí, 4t classificat.

El Premià no va poder sorprendre a domicili l’Universitat Autònoma, i va caure per 10 a 8 en la 17a jornada de lliga de la 2a divisió estatal masculina. Els locals van protagonitzar un bon inici que no van saber administrar, ja que els premianencs van ser capaços d’empatar el partit. Però el tram final del matxa va tornar a ser pels locals, que van saber jugar els últims minuts amb sang freda. Al final, 10-8 a l’electrònic.

Tornen a perdre els homes de Joan Colomer, que segueixen en descens, amb 12 punts i en la 9a posició. Es troben, però, a només 3 punts de la salvació, que la marca el Sant Feliu amb 15. Aquest cap de setmana el CN Premià rep el Rubí, un dels rivals més forts de la categoria. El Rubí és 4t amb 31 punts, i vol seguir l’estela del líder, el Dos Hermanas, que suma 36 punts. Joan Colomer va parlar al Planetari del passat dimecres 30 de març sobre les opcions de salvació de cara a les poques jornades que queden de lliga.