16 de febrer de 2016

Waterpolo

Waterpolo

El CN Premià s’esforça contra l’Horta i no té premi (3-8)

El Club Natació Premià va perdre contra l’Horta per 3 gols a 8 a la piscina i trenca la bona dinàmica de victòries tot i fer una bona actuació. L’equip premianenc de waterpolo va fer una gran primera part davant el líder de la Segona Estatal. L’Horta visitava la piscina amb només dues derrotes en 15 partits i amb una dinàmica sensacional, així que el Premià va haver de mostrar la seva millor versió per a intentar frenar el rival. I ho va aconseguir durant la primera part. Al descans el marcador era d’1 gol a 2 favorable als visitants, però lluny de poder aprofitar les ocasions ofensives, els premianencs van sucumbir a la pressió de l’Horta i van acabar caient (3-8). Tot i la derrota, el tècnic, Ramón Rossell, assegurava estar molt satisfet de la imatge del seu equip, que va ser capaç de plantar cara i ser solvent davant el líder.  La derrota fa que els premianencs acabin la bona ratxa de quatre victòries seguides que acumulaven, i siguin sisens a Segona Estatal amb 25 punts. Aquest proper cap de setmana viatgen cap a Navarra per a enfrontar-se al desè classificat, un equip jove, però amb molta projecció.