27 d'octubre de 2015

Waterpolo

Waterpolo

El CN Premià suma el primer punt (9-9)

El Club Natació Premià va sumar diumenge el primer punt a Segona Estatal després d’empatar (9-9) a la piscina del Waterpolo Màlaga. L’equip de Ramón Rossell va trencar diumenge la mala dinàmica de tres derrotes i va aconseguir el primer punt de la temporada amb un empat davant el Waterpolo Màlaga (9-9). Un partit en què els premianencs van tenir opcions de victòria, però no van saber eixamplar el marcador en l’últim quart. Un problema que es venia repetint els últims partits. Dissabte l’equip va caure per la mínima davant el Waterpolo Marbella (14-13), en un duel que repetia el guió dels últims partits: igualtat màxima fins els últims minuts que acabava amb derrota. El tècnic, Ramón Rossell, sap que s’haurà de seguir treballant per a millorar. Després de quatre partits com a visitant, el Club Natació Premià competirà aquest dissabte a la piscina davant el Bilbao, en la cinquena jornada de Segona Estatal. Punt a favor dels premianencs això de jugar a casa, i també cal tenir en compte que els vascs han perdut els dos partits que han jugat.