Waterpolo

Waterpolo

El CNPremià baixa la guàrdia i cau davant el Sallent

Carles Sole

Mala primera part del CNPremià, que va caure per 9 a 12 davant el Sallent. La defensa, el pitjor del matx. Aquest dissabte, visita a Santa Eulàlia.
El Club Natació Premià manté la seva trajectòria irregular, i l’últim resultat ho avala. Els premianencs van caure per 9 a 12 acasa davant el Sallent, un rival directe en la 3a divisió. El matx ja va començar de cara pels de Sallent, que van aconseguir un parcial d’1 a 4.  El primer temps del Premià va ser fluix, sobretot defensivament. A la segona part, l’atac va millorar però no va ser suficient per acostar-se al Sallent.
Al final, 9 a 12 pels premianencs. L’entrenador del Club Natació Premià, Joan Colomer, explicava ahir al Planetari  com va anar el matx davant el Sallent. Després d’aquesta derrota davant el Sallent el Premià és 6è a la taula amb 15 punts. Aquest cap de setmana els jugadors de Joan Colomer visiten la piscina del Santa Eulàlia, 8è classificat amb 12 punts.