Waterpolo

Waterpolo

El CNPremià es desfà en l'últim quart a la piscina del Granollers (12-7)

Carles Sole

Derrota per 12-7 davant el Granollers en un partit ajustat fins l’últim quart. Els de Joan Colomer van encaixar un parcial de 6-1 en els últims 8 minuts. L’equip comença amb mal peu el 2012. 4a posició a la 3a divisió, i aquest cap de setmana, Premià-Rubí B.
El CNPremià va caure ahir a la piscina del CNGranollers per un clar 12 a 7. Malgrat el resultat final, els locals no van aconseguir agafar un avantatge fins l’últim quart. Els jugadors de Joan Colomer van mantenir un pols molt igualat durant els primers tres períodes, però va ser en aquest fatídic últim quart quan els granollerins van adjudicar-se el partit amb un parcial decisiu de 6 a 1. El tècnic del CNPremià, Joan Colomer, va lamentar al Planetari l’actitud de l’equip en els últims minuts. Aquest partit correspon a la 9a jornada de la 3a divisió.
El CNGranollers i el CNPremià havien de jugar el matx aquest passat cap de setmana, però entre els 2 clubs van pactar un canvi d’horari; de manera que la 9a jornada es va disputar ahir dimecres 11 de gener a les 21h a la piscina del Granollers. Mal inici d’any per un CNPremià que se situa com a 4t classificat de la 3a divisió (Zona Catalunya). Aquest cap de setmana vinent, l’equip premianenc rep a casa la visita del Rubí B, un equip jove que és 9è a la taula amb 8 punts, només 2 menys que el Premià.