El Consell Comarcal impulsa un projecte que ajuda en la recerca de feina

El Consell Comarcal del Maresme, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, ha impulsat el projecte ‘Portat 22 Maresme’. El projecte, en el què participa l’Ajuntament de Premià de Mar, és una plataforma virtual per guiar els ciutadans que busquen feina o bé que volen millorar la seva situació professional. Fins el mes de juliol, el Consell Comarcal del Maresme ha programat un total de 184 sessions: 24 de formació per a personal tècnic municipal dels 25 ajuntaments participants, i 160 per a usuaris dels serveis locals d’ocupació.   

Un total de 25 ajuntaments maresmencs, entre ells Premià de Mar, participen en el projecte Porta 22 Maresme, una iniciativa que promou el Consell Comarcal amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Segons ha informat en una nota el Consell Comarcal, aquest projecte té per objectiu donar suport i eines als consistoris maresmencs per ajudar a combatre l’actual situació sociolaboral a la comarca. Porta 22 Maresme és una plataforma virtual pensada per acompanyar i guiar els ciutadans en la recerca de feina o per ajudar-los a millorar la seva actual ocupació.

El projecte conté un programa totalment interactiu on l’usuari, amb l’assessorament especialitzat d’un professional tècnic pot cercar de manera autònoma tot el què l’interessa: orientació acadèmica i professional, serveis per apropar-se correctament al mercat laboral, recursos per abordar els processos de selecció, o com enfocar l’entrevista de treball, entre d’altres qüestions.

Fins el mes de juliol, el Consell Comarcal del Maresme ha programat un total de 184 sessions: 24 de formació per a personal tècnic municipal dels 25 ajuntaments participants, i 160 per a usuaris dels serveis locals d’ocupació. L’organització preveu atendre unes 1.450 persones durant les 700 hores de formació programades.

Cal recordar que les darreres dades assenyalen que la taxa d’atur al Maresme és del 16.51%, un punt per sobre de la de la província de Barcelona i de la mitjana del conjunt de Catalunya.

Ampliarem aquesta informació en propers espais informatius.

Be the first to comment on "El Consell Comarcal impulsa un projecte que ajuda en la recerca de feina"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »