El Consell Sènior critica el tracte que els donen els partits

Premià Notícies dijous 12 de maig

Crítica del Consell Sènior de Premià de Mar al tracte que els partits premianencs fan de la gent gran representada per la seva entitat. El president de l’entitat, Josep Aracil, ha criticat que l’equip de govern, i en concret l’alcalde, no hagi contestat les preguntes que han estat enviant, i que l’oposició no hagi protestat al respecte. Aracil ha tornat a criticar que no s’hagi fet el centre de dia. No obstant això, el president del Consell Sènior ha considerat positiva l’experiència de contactar amb les diferents candidatures en aquesta campanya.

El Consell Sènior de Premià de Mar celebrava ahir dimecres la seva assemblea general ordinària centrada de manera especial en les eleccions municipals del dia 22.

Si ho recordeu, el Consell Sènior havia expressat la seva intenció de convertir-se en un grup de pressió davant de les candidatures, donant recolzament a aquelles formacions que vetllessin més pels seus interessos. El cas és que des de l’entitat consideren que la resposta obtinguda no ha estat l’esperada, cosa que els ha portat a fer una crítica del tracta que la classe política en general fa de la gent gran.

Ho ha dit a Premià Notícies el president del Consell Sènior, Josep Aracil.

Be the first to comment on "El Consell Sènior critica el tracte que els donen els partits"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »