El Consell Sènior pregunta als partits premianencs sobre el Centre de Dia

El Consell Sènior s’ha dirigit als futurs candidats a les eleccions municipals per preguntar la seva posició respecte la construcció d’un centre de dia a Premià de Mar. Aquesta pregunta forma part de la campanya que l’entitat sènior dirigeix per posar nota als candidats premianencs. D’aquí al mes de maig es traslladarà als diferents partits altres qüestions com la mobilitat o els impostos.

El Consell Sènior ha començat la campanya per les eleccions municipals del mes de maig. L’entitat en cap cas es presenta com a partit, però sí que pretén exercir com a grup de pressió, posant nota a les candidatures que es presentaran a les eleccions.

Com ja us havíem informat anteriorment al Premià Notícies, el Consell Sènior extreurà aquesta nota de la resposta que rebi dels diferents partits a les preguntes que mes a mes aniran formulant, totes relacionades amb la gent gran. Doncs bé, la primera pregunta s’ha fet pública aquesta setmana i es refereix a un dels temes recorrents a Premià de Mar quan s’acosten les eleccions: el centre de dia.

Aquesta pregunta sobre el centre de dia s’ha traslladat als vint-i-un regidors de l’Ajuntament junt amb la resta de preguntes que protagonitzaran els butlletins de l’entitat els propers mesos. Tot i que la idea inicial era enviar als polítics una pregunta cada mes, el Consell Sènior ha optat finalment per traslladar totes les preguntes de cop.

A hores d’ara cap partit s’ha dirigit encara al Consell Sènior, mentrestant, des de l’entitat s’ultimen els preparatius per a establir un criteri de valoració de les respostes. La resta de preguntes que el Consell Sènior traslladarà als candidats giren entorn de qüestions com la mobilitat i els impostos.

Be the first to comment on "El Consell Sènior pregunta als partits premianencs sobre el Centre de Dia"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »