5 d'octubre de 2015

Futbol Sala

Futbol Sala

El Cover més solidari cau a Cerdanyola (6-1)

No es fàcil afrontar el partit contra  un dels favorits a l’ascens. Un equip fet a consciència, amb jugadors de nivell, d’aquells que necessiten mitja jugada per fer-te dos gols. Les opcions de triomf es redueixen, i més si jugues fora de casa. El problema és que també tinguis un dia nefast en passades i sortida de pilota i com a conseqüència, regalis cinc dels sis gols que va marcar el rival. Errors o regals que un equip amb qualitat com el Cerdanyola van aprofitar per obrir el marcador als primers quatre minuts (2-0) i matar el matx a la segona part (6-1). El Cover haurà d’entrenar bé la sortida de pilota i l’associació amb els futbolistes que inicien jugada. Val a dir que hi havia baixes (Choco i Gio), però és cert que l’equip no va xutar entre els tres pals, i així és difícil capgirar el partit. Es trenca d’aquesta manera la bona dinàmica de l’equip premianenc de futbol sala que jugarà d’aquí a quinze dies al Pavelló davant el Penya barcelonista Johan.