Futbol Sala

Futbol Sala

El Cover Premià completa una segona part perfecta i suma 3 punts a Sant Cugat

Carles Sole

El Club de Futbol Sala Cover Premià de Mar va protagonitzar una segona meitat per emmarcar a la pista del Sant Cugat en la 18a jornada del grup 6 de 1a Nacional A. El resultat final, de 0-6, reflecteix la superioritat dels d’Oscar Larrotcha. El Premià és 5è amb 28 punts, i aquest cap de setmana rep el totpoderós Club Sala 5 Martorell.

El Cover Premià de Mar va sumar una important victòria en el camí cap a la permanència a la pista del Sant Cugat, on es va imposar per 0-6 un Premià molt seriós. Però el matx no va ser fàcil. Els locals de seguida van demostrar que volien plantar cara i van complicat les coses als premianencs. Es va arribar al descans amb 0-0, resultat que reflectia la igualtat que va imperar en el primer temps. Però les paraules d’Oscar Larrotcha al descans van tenir un efecte motivador, de manera que l’equip va sortir del vestidor amb les idees molt clares.

La segona part va ser una altre història. 20 minuts apoteòsics, 20 minuts per emmarcar. Segons el tècnic de l’equip premianenc, els millors 20 minuts dels 12 anys d’història del club. Una segona part de sacrifici, d’entrega, i sobretot de bon futbol; va servir per decantar un partit que al descans semblava molt igualat. Només era un miratge. El resultat final de 0-6 permet veure que el Premià va protagonitzar uns últims minuts perfectes, amb 6 gols a favor. Al final del partit, doncs, 3 punts més que li permeten sumar al Cover Premià un total de 28 punts i seguir a la 5a posició del grup 6 de 1a Nacional A. Aquest cap de setmana els homes d’Oscar Larrotcha reben el poderós Club Sala 5 Martorell, un equip forjat a base de talonari que inclou 12 jugadors de Divisió d’Honor. Un Sala 5 Martorell que en 17 partits ha sumat 43 punts: 14 victòries, 1 empat i 2 derrotes; les dues derrotes en les dues últimes jornades. El Sala 5 arriba com a 2n classificat.