Carles Sole

23 de maig de 2013

Futbol Sala

Futbol Sala

El Cover Premià conclou la temporada amb l'eliminació a la Copa Catalunya a mans del Manresa

Carles Sole

Cover 4 – Manresa 4. Als penals, l’equip de Paco Cachinero va aconseguir l’accés a la F4. Ara, toca pensar en el curs vinent.
El Cover Premià va quedar eliminat aquest passat cap de setmana de la Copa Catalunya al caure als penals a la pista del Manresa. El partit va estar dominat pels Premià de principi a final, però els manresans van empatar a falta d’un minut i mig per la conclusió. El marcador al final dels 40 minuts va ser de 4 a 4. Ja a la tanda de penals, el Manresa va tenir la sort de cara i va aconseguir el bitllet per la Final a 4 de la Copa Catalunya que es jugarà al setembre.
Ara, la temporada s’ha acabat pel Premià. L’entrenador i president del Cover Premià, Oscar Larrotcha, definia ahir al Planetari la trajectòria del seu equip durant tot el curs. El Cover ha caigut eliminat pel Manresa a la Copa Catalunya en l’últim partit de la present temporada. El conjunt d’Oscar Larrotcha tindrà ara uns dies de descans mentre es comença a construir el Cover de la temporada 2013-2014. Segons va dir Oscar Larrotcha al Planetari d’ahir, s’esperen entre 4 i 5 canvis en el primer equip del club.