Carles Sole

24 de desembre de 2012

Futbol Sala

Futbol Sala

El Cover Premià empata a la pista del Sala 5 IGGA Prosperitat en un partit apassionant (4-4)

Carles Sole

Jornada espectacular viscuda a la pista del Sala 5, ja que durant els 40 minuts del matx hi  va haver alternança al marcador i en cap moment cap dels dos equips va donar el partit per perdut.
Al final del partit, Ràdio Premià de Mar va entrevistar a Oscar Larrotcha, entrenador del CFS Cover, que va descriure el partit com un “autèntic espectacle”  i va destacar el treball i la unitat del seu equip. Aquesta vegada els homes de Larrotcha van demostrar que quan treballen conjuntament són un equip difícil de batre.
La primera part no va tenir un dominador concret ja que ambdós equips van tenir moltes ocasions per a marcar, el Premià va sortir amb les idees clares i va defensar a 12 metres intentant sortir a la contra ja que sabia de les virtuts de l’equip rival. La primera meitat va finalitzar amb 0-1, gol que l’equip local es va marcar en pròpia porta en una jugada desafortunada.
En la segona part, el Sala 5 va sortir a pel partit, però durant els primers 10 minuts no va poder amb la gran defensa del Premià; que en una transició ofensiva va fer el 0-2 amb un xut exterior d’Òscar Prieto. A partir d’aquest moment l’equip local ho va intentar pressionant i fruit d’aquesta pressió va aconseguir donar la volta al marcador amb 4 grans gols, dels què cal destacar-ne el primer, obra deRafa Muñoz, que va marcar de falta directa directament per l’escaire. També cal destacar el gol de Sintu amb un xut exterior i la gran finalització del tercer gol de Péramos.  A partir d’aquest moment, el Cover ho va intentar jugant de 5 sense assolir el seu objectiu. Però a manca de 50 segons, dos xuts de David Herraiz i de Marc Fernández respectivament, van posar les taules al marcador.
Oscar Larrotcha va voler destacar al final del matx la gran tasca i implicació de David Herraiz durant tot el partit, així com el sacrifici de tota la seva plantilla.