Carles Sole

27 de març de 2013

Futbol Sala

Futbol Sala

El Cover Premià no pot passar de l'empat a la pista de La Unión Santa Coloma (6-6)

Carles Sole

Mal partit del Premià. Després de superar L’Hospi, els premianencs treuen la cara dolenta. Ara, descans. Després de setmana santa, visita del Ràpid.
El Cover Premià no va poder passar de l’empat aquest passat cap de setmana a la pista de La Unión Santa Coloma. El resultat final va ser de 6 a 6 en un mal partit dels premianencs. El matx va començar de cara pel Cover, que es va avançar per 0 a 2, però els colomencs van remuntar fins a col·locar un 5-2 al marcador. A l’últim minut el Premià va poder empatar per salvar un punt a la pista de La Unión Santa Coloma.
L’entrenador del Cover Premià, Oscar Larrotcha, explicava al Planetari que aquest havia estat un dels pitjors partits del seu equip. Amb aquest empat el Cover es manté en 6a posició al grup 3 de 2a divisió B amb un total de 44 punts. Aquesta setmana el Premià descansa, i tornant de setmana santa rep la visita del Ràpid Santa Coloma, 14è a la taula amb 23 punts.