Futbol Sala

Futbol Sala

El Cover Premià s'imposa al Vilassar de Mar tot i les nombroses baixes (5-7)

Carles Sole

Triomf treballat del Cover. Al descans, 2-1. Segona part premianenca. Tot i les 7 baixes, el Cover va guanyar i és 6è. Aquest dissabte, Cover-Manresa. Dijous, Cover-FPMataró.
El Cover Premià va aconseguir aquest passat cap de setmana una treballada victòria davant el Vilassar de Mar per 5 gols a 7. El partit corresponia a la jornada 27 al grup 3 de 2a divisió B. El derbi maresmenc, doncs, va caure del costat del Cover. El matx va estar marcat per les baixes premianenques, i és que Oscar Larrotcha tenia fins a 7 jugadors de baixa. Tot i les adversitats, l’equip va dominar a la segona part i va ser capaç de sumar els 3 punts a una pista complicada com la del Vilassar.
Certament, l’equip es troba en un bon moment, ja que acumula 4 partits sense perdre, amb 3 triomfs i 1 empat. Comenta la dinàmica del grup l’entrenador i president del Cover Premià, Oscar Larrotcha. Amb aquesta victòria el Cover es troba en 6a posició amb 50 punts, a 8 del 3r. Queden 3 partits per disputar-se, el primer d’ells serà aquest dissabte a les 19:45h a casa davant el Manresa, 4t classificat. Abans, però, el Premià jugarà aquest dijous a les 21:30h la primera ronda de la Copa Catalunya davant la Fundació Privada Mataró.