Futbol Sala

Futbol Sala

El Cover Premià sua per imposar-se al Marfil B (2-1)

Carles Sole

Disputat partit entre Cover i Marfil B el passat dissabte 19 de Gener al Municipal de Premià de Mar. Al final, triomf dels premianencs per 2-1.
Conscients tots dos equips de la importància del matx, els tècnics van plantejar un partit seriós i ordenat. Els homes d’Òscar Larrotcha des del primer minut van anar a pell partit d’una manera eficaç i demostrant en tot moment ser conscients de la importància dels punts en joc.
La primera part va ser de clar domini local, a causa de la pressió asfixiant que exercien els premianencs sobre l’equip rival. Malgrat les múltiples ocasions,  només va pujar un gol al marcador durant aquest primer temps. El va marcar David Herráiz al minut 5 a través d’una falta executada de manera magistral.
El segon acte va ser diferent. El Coverva marxar del partit durant els primers cinc minuts i Marfil Santa Coloma va passar a dominar. Raul Ceni, el jugador colomenc més desequilibrant i incisiu, es va encarregar de posar l’empat a l’electrònic. A partir d’aquest moment Òscar Larrotcha va variar la tàctica del partit amb un joc directe i més vertical. Fruit d’això, Marc Fernández va fer el 2-1 gràcies a una gran assistència d’Herraiz en un servei de cantonada.
A falta de 5 minuts pel final, el conjunt d’Oscar Redondo ho va intentar amb el porter-jugador però no va poder amb la defensa plantejada pels jugadors del Premià de Mar.
Al finalitzar el matx, en declaracions a Ràdio Premià de Mar, el tècnic premianenc Òscar Larrotcha va destacar el gran partit que van realitzar  els seus jugadors i la importància d’aquests 3 punts, destacant el grau de compromís de tots ells.