Futbol Sala

Futbol Sala

El Cover Premià suma 3 punts importants davant el Vilassar de Mar (5-3)

Carles Sole

Triomf balsàmic. Marc Fernández, el millor amb 4 gols. L’equip no descansa pel pont i visita el Manresa.
El Cover Premià va aconseguir aquest passat cap de setmana superar el Vilassar en el derbi maresmenc de la 2a B. Els premianencs es van imposar per 5 a 3 en un partit que van dominar durant els 40 minuts. Cal destacar l’aportació de Marc Fernández, autor de 4 dels 5 gols del Cover. La victòria va ser balsàmica, i és que el Premià acumulava dues derrotes consecutives, la primera en lliga davant el Ràpid Santa Coloma, i la segona a la Copa del Rei contra el Santiago Futsal.
Sens dubte una victòria important per un Cover que es manté a la part alta de la taula, una taula molt igualada. El tècnic del Cover, Oscar Larrotcha, destacava ahir al Planetari la igualtat de la classificació. Amb aquesta victòria el Cover ocupa la 6a posició amb 23 punts al grup 3 de 2a divisió B. Aquest cap de setmana no s’atura la competició malgrat el pont de la Immaculada, i els homes d’Oscar Larrotcha es desplacen a la pista del Petromiralles Manresa, 5è classificat amb els mateixos punts que el Premià, 23.