Futbol Sala

Futbol Sala

El Cover Premià supera amb facilitat el Sant Andreu de la Barca(2-8)

Carles Sole

Triomf còmode del Cover que al descans ja guanyava 2-0. Aquest dissabte, últim partit. A l’horitzó queda la Copa Catalunya.
El Cover Premià va sumar aquest passat cap de setmana una nova victòria, davant el Sant Andreu de la Barca, en la penúltima jornada al grup 3 de 2a divisió B de futbol sala. El resultat final va ser de 2 a 8, marcador que reflecteix la superioritat dels premianencs durant els 40 minuts. Aquesta vegada els jugadors d’Oscar Larrotcha van mostrar la seva millor versió; i tot i les baixes, es van imposar amb comoditat a un Sant Andreu de la Barca molt inferior. L’entrenador del Cover Premià, Oscar Larrotcha, explicava al Planetari d’ahir que si l’equip hagués estat més regular hauria pogut optar a les primeres posicions a la lliga.
Amb aquesta victòria el Cover es manté 6è a la classificació amb 53 punts. A falta de només un partit, el Premià acabarà el curs 6è o 7è, ja que el Marfil té els mateixos punts que el Premià però és 7è. Aquest dissabte a les 19:45h, el Cover rep la visita del Sala 5 Prosperitat, 5è classificat amb 59 punts. A més, dóna la casualitat que Premià i Sala 5 Prosperitat s’enfrontaran dijous vinent en la segona eliminatòria de la Copa Catalunya. El matx serà dijous 9 de maig a les 21:30h al Pavelló Municipal de Premià.