Carles Sole

21 de novembre de 2012

Futbol

Futbol

El Cover Premià supera el tràmit davant La Unión i afronta una setmana decisiva (4-1)

Carles Sole

El Cover guanya a La Unión amb solvència en un partit estrany. L’equip visita el Ràpid, rep el Santiago Futsal (Copa del Rei) i rep el Vilassar de Mar.
El Cover Premià va aconseguir aquest passat cap de setmana una gran victòria a casa per 1 gol a 4 davant La Unión Santa Coloma. En un partit estrany, amb una primera part sense gaire ritme, els premianencs van acabar imposant la seva qualitat. Es va avançar l’equip colomenc, però abans del descans el Cover va anotar dos gols i va capgirar el marcador. No va ser fins les acaballes del matx que el conjunt d’Oscar Larrotcha va sentenciar amb dos gols més. Al final, nova victòria per un Cover que ocupa la 3a plaça de la 2a divisió B amb 20 punts.
L’equip premianenc afronta aquesta setmana un tram de la temporada clau. Aquest dissabte el Premià visita el Ràpid Santa Coloma, dimarts vinent cita crucial a casa davant el Santiago Futsal de 1a divisió en els 16ens de final de la Copa del Rei. El tècnic del Cover Premià, Oscar Larrotcha, explicava ahir al Planetari que és una setmana important però que l’equip està entrat en el compromís contra el Ràpid. El Premià visita el Ràpid aquest cap de setmana en la 11a jornada de la 2a B, dimarts rep el Santiago Futsal i el cap de setmana següent rep el Vilassar de Mar en el derbi del Maresme.