Futbol Sala

Futbol Sala

El Cover Premià tomba tot un Marfil Santa Coloma de 1a divisió (7-6)

Carles Sole

Partit espectacular de futbol sala el que es va viure el passat 28 de desembre al Pavelló Municipal de Premià de Mar on el Cover Premià es va imposar al Marfil Santa Coloma de Primera Divisió. Resultat: 7-6.
La primera part va ser molt vistosa i distreta per l’espectador, i és que hi va haver oportunitats per a ambdós equips. Els porters dels dos conjunts van evitar una vegada i una altra amb les seves intervencions que el resultat es mogués.  Al final del primer temps, el Cover guanyava per 2 gols a 0 tot mostrant una gran solidesa defensiva. Els premianencs es van avançar amb un golàs de Jordi Calderón, mentre que el segon gol va ser fruit d’una transició executada a la perfecció pels nois d’Oscar Larrotcha que va culminar Marc Fernández.
En definitiva, l’equip local va fer una primera part molt seriosa en defensa; a destacar sobretot amb les contínues, fent que el Marfil no pogués entrar al matx ni desplegar el seu joc habitual.
La segona part va ser molt diferent: el Marfil va sortir a pel partit amb una pressió constant. Fruit d’aquesta pressió els nois de Xavi Passarius i de la mà d’ un gran Adolfo van capgirar el marcador. El resultat va canviar per complet, fins a situar-se 2 a5 a favor dels colomencs. Però a partir d’aquest moment els d’Oscar Larrotcha, lluny d’ abaixar els braços, van començar a desplegar el seu millor joc i a poc a poc es van fer amos i senyors del partit amb un joc molt vertical, directe i variant en tot moment la tàctica de partit. Tots els gols van ser molt bonics, on Chico no hi va poder fer res. Els gols en aquesta segona part van ser de Marquitos(1), Marc Fernández(2), Calderón(1) i Oscar Prieto(1) aquest últim de doble penal i a manca de 10 segons; un gol que va donar el triomf al Cover.
Assenyalar el joc de 5 que van dur a terme els homes de Larrotcha i destacar l’actuació de David Herraiz i la implicació de tot l’equip. Destacar també l’afluència de públic i la cordialitat entre ambdós equips. I assenyalar, per últim, que aquella nit el  no va poder comptar amb els porters del primer equip Oscar Orrios i Ivan Maspons. Van haver de pujar el porter del filial Xavier Fontan i el del cadete Matías Mangui. Així mateix, Òscar Larrotcha no va poder comptar amb Ignasi Solé ni Fernan. Apuntar també que el Marfil no va poder comptar amb Dani Salgado i Rubén, tots dos absents per lesió.