17 de novembre de 2015

Futbol Sala

Futbol Sala

El Cover regala la segona part i trenca la dinàmica positiva (6-4)

El matx que enfrontava el Pineda de Mar i el Cover és d’aquells que es perden una vegada de deu. El Cover guanyava al descans per 0 a 3 i a la repressa i en deu minuts el rival només havia estat capaç de marcar un gol. Semblava massa gesta pel Pineda aconseguir empatar el matx, però no només el va empatar, sinó que se’l va emportar. El partit es va acabar perdent (6-4) perquè el Pineda va creure en la remuntada, van jugar de cinc i van aprofitar que el Cover tenia pocs efectius (només dos canvis) i que un jugador de pista va ser expulsat per l’àrbitre per enfadar-se amb un rival i cridar. Tot plegat va passar massa factura al Cover que va acabar amb la bona dinàmica que encadenava i espera que només sigui un petit salt en el camí, perquè la propera setmana s’enfronten a casa el Rapid Santa Coloma, penúltim amb 7 derrotes en vuit jornades.