3 de novembre de 2015

Futbol Sala

Futbol Sala

El Cover vol abonar-se a la victòria (3-4)

El Cover de futbol sala va guanyar dissabte a la pista del Lloret per 3 gols a 4 i encadena dues victòries consecutives. És la quarta victòria del curs per a l’equip premianenc de futbol sala que va imposar-se al Lloret per la mínima. La primera part va acabar amb 2 a 2 i a la segona els de Larrotcha van fer una pasa endavant, que els va permetre fer-se amb els tres punts. Jugar de cinc i arriscar aquest cop va tenir recompensa. Val a dir que el joc va ser un pèl lent i amb menys intensitat de l’habitual, en part perquè el Cover va decidir cedir la iniciativa al Lloret. El míster, Òscar Larrotcha, es mostrava content pel resultat i assegura que aquest és el camí a seguir. Després de quatre victòries el Cover és quart a Tercera Nacional amb 12 punts. Tot i les baixes en els últims partits, Larrotcha espera recuperar efectius per a la propera cita, al Municipal, davant el Vilassar.