El Delegat del Govern, Fernando Brea, es compromet en la seva visita a Premià de Mar a fer de pont amb el govern espanyol per tal que el superàvit dels últims exercicis reverteixi a la ciutat

Entrevista a Fernando Brea
Descarrega’t l’entrevista

Apunt informatiu 13h.
Descarrega’t el butlletí

L'alcalde, Miquel Buch, i el Delegat del Govern, Fernando Brea, aquest matí a l'Ajuntament.

L’alcalde, Miquel Buch, i el Delegat del Govern, Fernando Brea, aquest matí a l’Ajuntament. Foto: @delgovbarcelona

La Generalitat farà de pont entre l’Ajuntament de Premià de Mar i el govern espanyol per tal que el superàvit obtingut en els darrers exercicis per part de la ciutat reverteixi en favor dels seus habitants. Ho ha explicat aquest matí en visita oficial a Premià de Mar el delegat de la Generalitat a la Regió de Barcelona, Fernando Brea. Són declaracions recollides aquest matí per Premià Notícies. Fernando Brea ha posat èmfasi en la baixa ràtio d’endeutament del municipi i el superàvit obtingut l’any passat malgrat la crisi. En la reunió mantinguda aquest matí al consistori amb l’alcalde Buch, Brea ha ofert mà estesa per aconseguir que els diners del superàvit reverteixin als habitants de Premià de Mar especialment en l’ocupació però també en matèria d’equipaments.

L’estació, les platges i l’accés a la ciutat, també damunt la taula

D’entre els temes de conversa també s’ha parlat de la situació actual de l’estació de tren i la manca d’accessibilitat que aquesta té per a les persones amb mobilitat reduïda. Brea i Buch també han conversat sobre el front marítim de la ciutat: platges i Port. A banda, l’alcalde ha emplaçat al delegat de la Generalitat a contactar amb la conselleria de Territori i Sostenibilitat per tal d’arranjar i “fer elegant” l’entrada sud de la ciutat per la Nacional II. La visita de Brea a Premià de Mar ha conclòs amb una reunió amb la Junta Local de Seguretat.

Be the first to comment on "El Delegat del Govern, Fernando Brea, es compromet en la seva visita a Premià de Mar a fer de pont amb el govern espanyol per tal que el superàvit dels últims exercicis reverteixi a la ciutat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »