El diputat premianenc Roger Muntañola increpat pels ‘Indignats’ al parc de la Ciutadella

El diputat premianenc i portaveu al Parlament de Convergència i Unió en qüestions de joventut, Roger Muntañola, va ser increpat i perseguit per un petit grup de manifestants quan intentava accedir al debat de pressupostos ahir al matí. Muntañola es va haver de refugiar en una comissaria de policia i va accedir al Parlament en un furgó policial. A causa d’aquests aldarulls, Muntañola i altres diputats van arribar al Parlament amb el debat començat.

Els aldarulls que es van produir ahir al parc de la Ciutadella entre ‘Indignats’, Diputats i Mossos d’Esquadra van tenir també la seva connexió premianenca. El diputat premianenc i portaveu al Parlament de Convergència i Unió en matèria de joventut, Roger Muntañola, va haver de refugiar-se en una comissaria de policia a causa dels aldarulls d’ahir als accessos del Parc dela Ciutadella. Muntañolava ser perseguit per un grup de manifestants quan intentava assistir a la sessió plenària de debat dels Pressupostos. Ell mateix ens ho ha explicat al Premià Notícies.

Finalment, Muntanyola va poder accedir al Parlament en un furgó dels Mossos d’Esquadra, tot i que el ple ja havia començat. Muntañola s’ha mostrat sorprès de l’odi amb el qual l’increpaven. La sortida del Parlament va ser més tranquil·la gràcies al cordó policial que va permetre la sortida dels vehicles dels diputats. Muntañola ha condemnat les accions dels manifestants qualificant-les d’antidemocràtiques, l’escoltem.

Aquest matí el Parlament ha reprès el debat sobre els pressupostos dela Generalitatamb tota la normalitat.

Be the first to comment on "El diputat premianenc Roger Muntañola increpat pels ‘Indignats’ al parc de la Ciutadella"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »