El director de la websèrie de Festa Major admet que ha estat una producció “complicada” però també un repte “engrescador”

A l'episodi pilot l'Ester passa a buscar el Martí per anar (?) a l'Eufòria

Ernest Tarrades, director de la websèrie ‘Una història de premianencs i pirates’ ha parlat a Ràdio Premià de Mar d’aquesta producció, un dels continguts destacats del programa virtual de la Festa Major. Tarrades, que ha dirigit durant molts anys el Desembarcament Pirata a la platja, l’ha descrita com una mirada amb clau d’humor de la situació insòlita que es produeix aquest any amb la Festa, ha dit que la realització ha estat complicada però que amb tot ha estat un repte engrescador:

La sèrie, que consta de 5 capítols, va emetre ahir l’episodi pilot a través dels canals de Youtube i Instagram de la Festa Major: un capítol de 2 minuts i mig de durada on l’Ester va a buscar el Martí a casa seva per anar a l’Eufòria i on tots dos expressen la seva il·lusió tot i assumir que enguany les coses no seran com sempre. El guió és del mateix Tarrades i d’Imanol Garcia, està realitzada per l’agència premianenca Talaia i hi participen entitats com DeBòlit, Kampikipugui o Simplement Diables, a més de nombrosos voluntaris habituals de la Festa Major. S’ha gravat en carrers del nucli antic, a la platja i en alguns domicilis cedits per particulars. El segon episodi s’estrenarà avui a ¾ de 10 de la nit i relata l’arribada dels Pirates.

Escolta la declaració sencera de l’Ernest Tarrades:

Translate »