El DOGC publica l’aprovació del Pla Especial del Port

Estat actual de la zona lúdica del port

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya ha publicat l’edicte de la Comissió d‘Urbanisme de Barcelona segons el qual s’aprova el Pla Especial d’Ordenació del Port de Premià de Mar. Es tracta d’un pas més en el camí de la resolució de la problemàtica del port després que urbanisme aprovés el pla el passat 22 de juliol. Ara resta esperar que la Generalitat ampliï el termini per a les concessions perquè la iniciativa privada trobi atractiu invertir al port de la ciutat.

Tornarem després al Ple d’avui abans hem de parlar del port de Premià de Mar perquè el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya ha publicat amb data 10 de setembre l’edicte de la Comissió d’Urbanisme de Barcelona mitjançant el qual s’aprova definitivament el Pla Especial d’Ordenació del port premianenc. L’alcalde Miquel Buch ha considerat aquesta aprovació com un pas més en la resolució definitiva del problema del port.

L’alcalde confia que aquesta publicació sigui una mostra de que la situació del port està ben encarrilada. L’alcalde espera que la possible coincidència de la resolució del tema amb les eleccions al Parlament de Catalunya no suposi un inconvenient. Ara, el que hauria d’arribar tot seguit ha de ser l’esperada ampliació de termini de concessions administratives perquè el port es faci atractiu als inversors. Precisament parlant dels inversors, l’alcalde ha recordat que, un cop feta la feina que els correspon a les administracions, ara arribarà el temps de la iniciativa privada.

El 22 de juliol passat, la Comissió d’Urbanisme de Barcelona va aprovar definitivament i en una mateixa sessió el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal i el Pla d’Usos del Port de Premià de Mar.

Be the first to comment on "El DOGC publica l’aprovació del Pla Especial del Port"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »