El govern vol reformular i millorar els Pressupostos Participatius, que podrien tenir caràcter bianual

Animació que va servir per promocionar la 2a edició del procésAnimació que va servir per promocionar la 2a edició del procés

L’equip de govern iniciarà aviat una ronda de contactes amb els grups polítics, als quals vol traslladar un seguit de canvis en la mecànica i l’abast dels Pressupostos Participatius. Segons el regidor de participació Rafa Navarro, es pensa en un augment de la partida, que arribi a més col·lectius, que no es limiti a un sol projecte o, fins i tot, que se celebrin cada dos exercicis a fi que els projectes es puguin madurar més i es disposi de més temps per a l’execució:

Navarro ha dit que la intenció és iniciar la 3a edició d’aquest procés abans de l’estiu sempre i quan hi hagi acord entre les forces polítiques. En cas contrari, ha dit, es podria ajornar. Recordem que fins ara es reservaven a aquests projectes 200.000€ del pressupost municipal: hi havia una fase de recapta de propostes que eren garvellades pels tècnics municipals i de la tria final en sortia el projecte guanyador per mitjà d’una votació popular.

Escolta el reportatge al Premià Notícies:

Translate »