El grup fotogràfic Argent organitza per dissabte una sortida fotogràfica al castell de Burriac

Vista des del Castell de Burriac

El grup fotogràfic Argent de Premià de Mar celebra avui la segona edició de la seva Lligueta, ara oberta a tothom que hi vulgui participar. El tema que es passa avui a puntuació és ‘bodegons en color’. A banda d’aquesta activitat, Argent organitza una sortida fotogràfica dissabte al castell de Burriac. La convocatòria, oberta a tothom, és el mateix dissabte a dos quarts de nou del matí a l’aparcament del centre comercial que hi ha al costat de la Illa Fantasia.

El Grup Fotogràfic Argent convoca als participants de la lligueta fotogràfica  per presentar els seus treballs i sotmetre’ls a votació entre tots els que portin imatges. La cita és a les vuit del vespre al Centre Cívic del carrer Esperança. El tema d’aquest més és ‘Bodegons’ i la tècnica, el color.

A banda d’aquesta activitat, el Grup Argent organitza per aquest dissabte una sortida fotogràfica al castell de Burriac. La convocatòria per tothom que vulgui participar és  a dos quarts de nou del matí de dissabte a l’aparcament del supermercat Sorli que hi ha al costat de la Illa Fantasia.

Es recomana que qui vulgui participar en aquesta sortida enviï un correu electrònic a l’adreça del Grup Fotogràfic Argent grupargent@yahoo.es

Be the first to comment on "El grup fotogràfic Argent organitza per dissabte una sortida fotogràfica al castell de Burriac"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »