19 de gener de 2015

Futbol

Futbol

El Juvenil A del Premià hi posa el futbol i el Mataró el gol (0-1)

Massa càstig va patir el juvenil A del Club Esportiu Premià diumenge, en el derbi del Maresme i el partit que enfrontava a Premià i Mataró. Els premianencs van ser capaços de controlar la primera part des del primer minuts fins a l’últim i els groc-i-negres no van tenir més remei que anar a remolc del plantejament premianenc. Va ser un assetjament en tota regla. Oriol Puigbó, capità i cervell premianenc, es movia com peix a l’aigua a la part ampla del terreny de joc, a tres quarts del camp, des d’on repartia passades amb molt perill. Fins a quatre ocasions clares de gol van tenir els locals, inclòs un mà a mà entre Joan -màxim golejador premianenc amb 10 dianes- i Luis, el porter mataroní que ahir es va graduar amb nota. De fet va ser el meta qui va evitar que la pilota veiés porteria. En aquesta ocasió i en tres més. La més evident va arribar també  a la segona part, un centre xut creuat des de la punta esquerra de l’atac no el va arribar a rematar Adrià, quan pràcticament tot el Municipal cantava el gol. I al final, tant perdones que ho acabes pagant. El Mataró va millorar en la segona part. El tècnic, Albert Garcia, va moure la banqueta i va incloure fins a 4 canvis, entre els que hi havia jugadors habituals en la titularitat. I es va notar la millora. Els de la capital van passar d’anar a remolc a tenir ocasions clares i en una d’aquestes, al 75, Cobos va rematar lliure de marca a gol després d’un gran refús d’Adrià, que no va poder fer res per evitar el gol perquè era a terra. Al final el marcador no fa justicia (0-1) i el Premià perd la diferència de punts que havia escurçat ara fa una setmana amb el líder, el Sabadell. Els arlequinats continuen a 11 punts i el Girona a 5. La propera setmana comença la segona volta i el juvenil A rep al Municipal el gironès sabat, un equip ara mateix en zona de descens.