22 de setembre de 2015

General

General

El Juvenil A en va tenir prou amb la primera part (1-0)

El Juvenil A del Club Esportiu Premià va començar la temporada al Municipal davant el Cal Aguidó de Girona. Era l’estrena d’Albert Garcia a la banqueta i també d’un equip que conserva bona part de la base de la temporada passada i algunes cares noves. Jugadors que pugen del B i algun recanvi per a Joan i Puigbó, les grans baixes que ha patit l’equip per a aquesta temporada. I l’equip va començar amb bon peu. Victòria per la mínima davant un dels nouvinguts a Preferent Juvenil (1-0). La primera part va servir per veure un equip amb intencions de toc, de domini i de jugar amb espais sempre que el rival ho permeti. Els premianencs van anar de més a menys i quan es van avançar al minut 16, es van confiar en excés. El primer gol va partir d’un tros de jugada individual de Jorge Manrique, que va ser el cervell de l’equip, i que va trobar a faltar les ajudes de Victor, també peça clau al migcentre que va disputar uns minuts amb el primer equip i, per tant, no va poder jugar amb el juvenil.

Moment del partit entre el Juvenil A i el Cal Aguidó

La part positiva, segons deia el míster, és que sense mostrar la millor versió, l’equip filial va ser capaç de sumar els tres punts i es van permetre el luxe d’errar un penal en els últims minuts. Patiment en el tram final del duel, perquè l’Aguidó va apretar i va buscar l’empat sense sort. La propera jornada hi haurà la primera prova de foc, perquè el Juvenil A es desplaça a Granollers.

Escolta l’entrevista amb Albert Garcia, entrenador del Juvenil A del CE Premià

Descarrega

Escolta l’entrevista amb Jorge Manrique, capità ahir del Juvenil A i jugador destacat del partit