11 de gener de 2016

Futbol

Futbol

El Juvenil A regala els tres punts al Manlleu (2-3)

El Juvenil A del Club Esportiu Premià es va esborrar a la segona part del partit davant el Manlleu i va ser capaç d’inflingir-se una derrota després de manar en el marcador i el camp durant 47 minuts. L’equip d’Albert Garcia guanyava el Manlleu (2-0) i dominava el partit quan un petit detall va marcar l’esdevenir del partit. l’Arnau Hernández havia de ser substituit i a l’hora d’abandonar el camp va intercanviar opinions amb el col·legiat, fet que li va costar una segona cartolina groga. Amb la seva expulsió no només no es va produir el canvi, per a donar més conssistència a l’equip, sinó que a més va fer que els premianencs es quedessin amb un home menys. I això va pesar massa. Van ser incapaços de mantenir la calma, de mimar la pilota i controlar els espais.

L'equip Juvenil en un entrenament /A. Garcia

L’equip Juvenil en un entrenament /A. Garcia

Es va notar tant la diferència que el Manlleu va arribar a creure que podia treure alguna cosa positiva del Municipal, tot i anar per darrera per partida doble i no comptar amb massa seguretat, després d’haver perdut els dos últims partits i intentar sortir de la part baixa de la classificació. Els últims cinc minuts del partit van servir el Manlleu per a remuntar el duel i endur-se els tres punts (2-3). Massa premi, potser, tot i que totalment just després que els premianencs llancessin a la brossa tot l’ avantatge. Amb la derrota queden rel·legats a la tercera posició amb 29 punts, a sis del Girona.