22 de febrer de 2016

Futbol

Futbol

El Juvenil A torna a guanyar set partits després i és reanima (3-2)

El Juvenil A del Club Esportiu Premià va guanyar el Cardedeu (3-2) i suma els tres punts després de set jornades. Una victòria anímica que els manté 5ens amb 34 punts. El primer equip juvenil del Premià va fer un partit seriós davant el Cardedeu i tot i avançar-se al marcador per partida triple van acabar demanant l’hora. Amb el 3 a 0 a l’inici de la segona part, els premianencs van relaxar-se en excés, van creure que tenien la victòria a la butxaca i van permetre que el Cardedeu despertés. Els visitants van retallar distàncies fins el 3 a 2 i amb 15 minuts per endavant, l’equip juvenil va haver de reactivar-se i defensar cada jugada amb ungles i dents. Per sort, el Cardedeu va ser incapaç d’empatar, així que els premianencs tornen a sumar els tres punts, després de set jornades sense fer-ho. El segon entrenador, Carlos Belmonte, creu que la victòria de dissabte tindrà un bon efecte en una plantilla que aspira encara a l’ascensEl Juvenil A és cinquè al grup 2 de Preferent Juvenil amb un total de 34 punts. A 10 del líder, el Girona, les opcions d’ascens segueixen sobre la taula, tenint en compte que els rivals de la part alta encara han de visitar el Municipal des d’ara i fins a final de curs. Per tant, els premianencs seran amos del seu destí i dependran de si mateixos per a intentar aconseguir l’objectiu.