2 de desembre de 2014

General

General

El Juvenil treu profit del pantà (4-3)

A falta de quinze minuts per acabar el partit que enfrontava el Juvenil A del Club Esportiu Premià i el Masnou, la gespa del Municipal no es veia. Era una bassa. La pluja queia fortament sobre els protagonistes i el primer afectat era el terreny de joc. Impracticable. L’aigua borrava les línies i no només feia pesat el camp sino que començava a evitar que la pilota avancés amb sentit. I aquí es va imposar la intel·ligència del  conjunt de Pau Almar i Rogeli Mas. Els jugadors van començar a conduir l’esfèric de forma alçada, ficant la bota per sota i el·levant-la. Era la única manera. I així va arribar la centrada de Youness, amb gol final d’Angel. L’equip va saltar d’alegria perquè havia estat capaç de remuntar un partit que va tenir totes les facetes i sumava tres punts importants per a posar pressió els rivals de la part alta. El partit havia començat amb males noticies, culpa d’un gol en propia porteria per falta de comunicació entre el central del Premià ei el porter. El resultat va ser nefast (0-1) i al minut 3. L’equip va ser capaç de refer-se i guanyar en intensitat per remuntar el partit fins a guanyar per dos gols de diferència (3-1) i va ser llavors quan va arribar la relaxació. La pluja anava caient a bots i barrals sobre la gespa i els jugadors del filial es van descol·locar. Desconcentrats i relaxats, fruit dels dos gols d’avantatge, van veure com el Masnou arribava a la porteria d’Ivan i empatava el duel (3-3). Quedaven deu minuts i acabaven de presenciar el pitjor. Els tres punts, que durant tants minuts eren un fet, havien marxat i l’equip no es podia permetre donar-li més avantatge al Sabadell a la competició. I així, a la desesperada, es van volcar els premianencs a la porteria del Masnou, amb la bona noticia final.

El Juvenil A suma 21 punts en 11 jornades, i queden a 7 punts del Sabadell, tot i que els vallesans van haver de suspendre el seu partit per la pluja, així que és possible que la diferència continui quedant a 10 punts. Pero com a mínim, ara la distancia és de 7, i això pot afectar psicològicament als equips de la part alta. Ara els homes de Mas i Almar descansen fins el proper dia 13, quan visiten Vilatenim per a enfrontar-se al Figueres.
Recupera l’entrevista que vam fer a Rogeli Mas, tècnic del Juvenil, al Planetari