10 de març de 2016

Bàsquet

Bàsquet

El masculí AB Premià trenca la dinàmica i el femení segueix en línia positiva

L’equip masculí de bàsquet va perdre les opcions de pujar posicions a la taula després de caure a Cabrils. El femení, en canvi, va sumar la sisena victòria seguida. El sènior masculí de l’Agrupació Bàsquet Premià de Mar va veure com se li escapava la cinquena victòria consecutiva en la segona part del partit contra el Cabrils. Els premianencs manaven en el marcador per 20 punts de diferència, però durant la segona part van ser incapaços de mantenir-la. El Cabrils va aprofitar el factor camp per a imposar-se per dos punts i el 69-67 final deixa els premianencs encara a la quarta plaça. No van poder aprofitar les derrotes del primer i segon classificat. El tècnic, Xavi Martín, espera passar pàgina ràpid d’aquesta derrota en la propera jornadaEl següent partit serà al Pavelló, davant el Tordera, a tres quarts de sis de la tarda i en directe a Ràdio Premià de Mar.

Escola l’entrevista amb Xavi Martín, entrenador del sènior masculí

El femení, en canvi, segueix imparable i va sumar la sisena victòria consecutiva després d’imposar-se al Quart per sis punts de diferència amb un 61-67 final. Les premianenques segueixen líders a Segona Catalana. I pel que fa al club, a l’Agrupació Bàsquet Premià de Mar, aquest divendres 11 és l’últim dia per a que es puguin presentar candidatures que aspirin a presidir el club i formin una nova junta directiva, després que l’anterior junta presentés la dimissió. En cas que hi hagi més d’una opció presentada, les eleccions es duran a terme l’altre divendres, 18 de març, de sis de la tarda a nou del vespre, en unes eleccions obertes als socis de l’entitat.