El mestre premianenc Lluís Rodríguez Lago publica la seva primera novel·la, sobre la sortida de l’armari d’un jove i tot el que li tocarà afrontar

Lluís Rodríguez Lago a Ràdio Premià de Mar

El premianenc Lluís Rodríguez Lago, mestre de primària i director de l’escola Alocs de Vilassar de Mar, ha publicat la seva primera novel·la, ‘Tal como sucedió’, el relat d’un jove de 21 anys que s’enamora d’un altre noi i aquest sentiment li dóna la valentia per ‘sortir de l’armari’ amb tot el que això comportarà. Ahir l’autor -que tot i el caràcter fictici de l’obra admetia que conté elements reals i en part autobiogràfics- parlava a l’Ona Maresme d’aquesta casa, i suggeria que tot i que el target de la novel·la no són exactament els estudiants que té a classe, aquest tipus de literatura seria adequada per “quotidianitzar la diversitat afectiva i sexual”:

Lago també ha fet de mestre a les escoles premianenques El Dofí i El Pilar. El llibre ha vist la llum aquest febrer a través de l’editorial Círculo Rojo i es presentarà el 20 de març al centre LGTBI de Barcelona. Està a la venda a diferents llibreries maresmenques i també a internet.

Escolta el reportatge al Premià Notícies:

Translate »