El nou varador de Premià de Mar començarà a funcionar el setembre i els responsables aspiren que sigui un referent a la costa catalana

Descarrega

Descarrega

El travel lift (elevador) de Varadero Barcelona

El travel lift (elevador) de Varadero Barcelona

L’Empresa Varadero Barcelona, responsable de la nova àrea tècnica del Port de Premià de Mar, ha anunciat que l’equipament estarà plenament operatiu aquest setembre i confia que amb l’arribada d’aquest servei s’incrementarà notablement l’activitat al port i també als locals que encara estan en desús. Eudald Montgai és el director comercial de l’empresa: (ESCOLTAR ÀUDIO).

El nou varador o escar que ja està habilitant Varadero Barcelona disposarà de mitjans per a la construcció, reparació i manteniment d’embarcacions, tant esportives com industrials. Inicialment podrà donar servei a embarcacions de 12 a 40 m d’eslora gràcies a un elevador capaç d’aixecar 150 tones, però al llarg de 2015 s’ha previst l’ampliació de l’àrea amb l’objectiu d’incrementar la capacitat d’hissat i varada fins embarcacions de 50 m d’eslora, amb un travel lift de 285 tones. Segons l’empresa, que fins ara operava al Port de Barcelona i ara ho farà a Premià de Mar, el nou equipament ha de ser una referència en l’àmbit de la nàutica a Catalunya (ESCOLTAR ÀUDIO).

Be the first to comment on "El nou varador de Premià de Mar començarà a funcionar el setembre i els responsables aspiren que sigui un referent a la costa catalana"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Translate »