El número d’aturats a Premià de Mar creix en 50 persones i arriba ja als 2.418

Cinquanta veïns de Premià de Mar van perdre la feina durant el passat mes de desembre. Segons l’informe sobre l’atur a la comarca de l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal, 2.418 premianencs es trobaven al final del desembre en situació d’atur amb una taxa del 16,65%, més d’un punt per sobre que la mitjana de la comarca.

Ahir us vam fer una primera aproximació a les dades de l’atur a la comarca a final del mes de desembre i avui estem en condicions d’ampliar aquesta informació. Tal com vam avançar, el mes de desembre es va invertir la tendència a l’alça i el Maresme va aconseguir tancar el 2010 amb un lleuger descens de l’atur, una dada positiva tenint en compte que des del mes de juliol les xifres de persones aturades havien anat augmentat. La disminució, però, és molt minsa i només ha fet baixar la taxa d’atur en un 0,16%, situant-se a nivell comarcal en el 15,47%.

Les darreres dades apunten que l’atur afecta a 34.986 maresmencs, segons l’anàlisi realitzat per l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal. D’aquestes dades es desprèn que el col·lectiu de dones el que té una taxa d’atur més elevada que entre els homes. Si parlem de sectors, el que ha generat més ocupació ha estat el dels serveis i el de les persones sense ocupació anterior, seguit de la indústria i l’agricultura. En canvi, la construcció ha continuat generant atur.

Pel que fa a Premià de Mar, hem de constatar que durant el desembre 50 veïns més han passat a les llistes de l’atur, i ja són 2.418 ens premianencs aturats, amb una taxa d’atur del 16,65%, més d’un punt per sobre de la mitjana de la comarca.

Be the first to comment on "El número d’aturats a Premià de Mar creix en 50 persones i arriba ja als 2.418"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Translate »