El patrimoni cultural de la ciutat definit en un mapa virtual

Captura del mapa que apareix a la web

Premià Notícies dimarts 12 d’abril

Premià de Mar compta ja amb el seu Mapa del Patrimoni Cultural. Es tracta d’una eina feta per la Diputació i patrocinada de manera conjunta amb l’Ajuntament on es descriuen ela elements patrimonials que disposa la ciutat siguin immobles, mobles, documentals, immaterials o naturals. Ho ha explicat a Premià Notícies el regidor de Cultura de Premià de Mar, Josep Maria Molins. El mapa queda obert per afegir els nous elements patrimonials que pugui reunir la ciutat. Podeu consultar-lo a través d’un enllaç des del web de l’Ajuntament.

Premià de Mar disposa d’una eina de consulta pública que reflecteix tots els elements que conformen el seu Patrimoni Cultural. El Mapa del Patrimoni Cultural de la ciutat ha arribat a través d’un conveni amb la Diputació de Barcelona i inventaria un total de 196 elements, la majoria dels quals patrimoni immoble, però també de patrimoni documental, moble, immaterial i natural, tant de l’àmbit públic com del privat.

Si voleu consultar aquest mapa ho podeu fer a través d’un enllaç que trobareu al web municipal.

Li demanem els detalls sobre aquest Mapa del Patrimoni Cultural de Premià de Mar al regidor de Cultura de la ciutat, Josep Maria Molins.

Be the first to comment on "El patrimoni cultural de la ciutat definit en un mapa virtual"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »